Ouder-kind workshop

 
Workshop ouder - kind schilderen
‘Samen schilderen, een heerlijke beleving!’
Met z’n tweeën aan het werk, samen een schilderij maken. Wat gaat de verf jullie brengen? Welke verhalen komen er naar boven, welke herinneringen gaan we koesteren? Kom samen met je kind, vader, moeder, opa, oma, vriend of vriendin en maak een mooie herinnering!
Aanmelden: linda@sisalin.nl mailto:linda@sisalin.nl?subject=aanmeldenshapeimage_1_link_0
Workshop ouder - (jonge) kind schilderen 4 t/m 8 jaar
Verf en jonge kinderen is een gouden combinatie. Kleuters werken vaak vrij en zonder schroom. Mooie kwaliteiten om een schilderij tot stand te laten komen! Dus daarom speciaal een workshop voor het kind in de kleuterleeftijd en groep 3/4, waarbij kaders worden geboden maar ook veel ruimte voor eigen inbreng. In deze workshop ga je samenwerken om iets moois te maken dat van jullie twee zal zijn. Het werk ontstaat middels een spel waar je allebei een gelijkwaardig aandeel in hebt. Een workshop waarbij ik al vele blije ouders en kinderen heb gezien. 

Workshop datums:
3 september 2022 
aanvang 10.30u

De workshop duurt anderhalf uur en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar tot ongeveer 8/9 jaar oud. Kosten voor 2 personen zijn 25 euro Dit is inclusief alle materialen, drinken en iets lekkers.Workshop ouder - kind schilderen 7 t/m 15 jaar
Deze workshop is helemaal voor jou en je kind. Jullie gaan de uitdaging aan om in het schilderproces te duiken en een groot doek te beschilderen. Een reis langs kleuren, vormen en verhalen. 
We werken met acrylverf in verschillende lagen. Ik begeleid het proces en geef een aantal opdrachten waardoor jullie je steeds vrijer zullen voelen met verf en penseel. Het schilderij wordt gaande weg het proces steeds meer van jullie twee, een uniek schilderij met haar eigen verhaal en eigen sfeer. Het doek mag mee naar huis en natuurlijk gaat het daar een mooi plaatsje krijgen

Workshop datums:
3 september 2022
aanvang 13.00u

We zullen 2 tot 2,5 uur schilderen. Deze workshop is geschikt voor kinderen van 7 t/m 15 jaar oud. De kosten zijn 45 euro voor 2 personen dit is inclusief een groot doek, verf, materialen, thee, limonade en iets lekkers.